Golfreiser

Det flommer over av tilbud når det gjelder golfreiser i Norge. Og det er ikke uten grunn. Med elendige golfforhold nærmere 6 måneder av året (om ikke mer), så er det lang tid mellom man får testet ferdighetene på tee og green.

Det er ikke alle som har en innendørs golfbane i nærheten heller, og helst vil man komme seg bort litt, både for å få bukt på leddplagene og mørketida generelt.

Men er alle golfreisene verdt hva de lover eller er det noen skjulte skatter blant mylderet av tilbud. Her skal vi se på noen av golfreisene som annonseres.

Golf Travels

Med Golf Travels vil man kunne bestille gruppereiser for golfentusiaster og vennegjenger. Detter er reiser med egen turleder, og de har spesialisert seg på golfreiser som gir uforglemmelige minner. Med over 10 års erfaring med golfreiser, vil man få en helhetlig opplevelse der alt er tatt med i betraktning. Golf Travels har gode partnere som forsikrer og sørger for at reisen blir eksepsjonell. Golfreiser med fokus på sosialt samvær og hyggelige tilstelninger er noe man kan forvente seg av Golf Travels.

Golfreise med SportsEvent

SportsEvent har spesialisert seg på Spania. Her har de gruppereiser for dem som vil spille golf, men også turer for en rekke andre sporter, som sykkel og fotball. Med utgangspunkt i Albir som ligger ved Middelhavets kyst sør i Spania. Foruten deilig klima og vakker natur, kan man prøve seg på fire forskjellige baner i Oliva Nova og Lumine.

Som golfturist med SportsEvent får man en helhetlig opplevelse man bare vil komme tilbake til så fort som mulig. Fasilitetene er gode, og man kan enten velge å spise sammen eller i ro og mak. På hjemmesiden kan man få oversikt over golfbanene og til og med hvert hull.

Blixen Tours eksklusive golfreiser

Med Blixen Tours reiser man til Afrika. De er eksperter på individuelle golfreiser og mye annet. Tilbudene deres er rettet mot Sør-Afrika, Dubai og Abu Dhabi. Her spiller man golf i svært godt klima, der mange andre aktiviteter også kan legges inn. Det være seg safari, kamelridning, scuba-diving eller vinsmaking. Sør-Afrika byr på noen av verdens beste golfbaner, et klart reisemål for mange golfinteresserte.

Blixen Tours leverer eksklusive reiser for alle, og det å slå noen slag golf på turen er ikke det dummeste man kan gjøre. Dette er virkelig reiser man vil ha i minnet i mange år fremover. Golfreiser hit kan anbefales i vinterhalvåret, da klimaet tross alt er litt mer overkommelig.

Dingolfreise – billigere alternativ

DinGolfReise er et selskap som har spesialisert seg på golfturisme i lavkostland. Det vil på ingen måte forringe inntrykket, tvert i mot. Reis til land som Portugal og Tyrkia, bo på luksushoteller og spill golf på fantastiske baner.

DinGolfReise skreddersyr oppleggene der man vil bli godt ivaretatt fra bestilling til hjemreise. Disse reisene inkluderer en rekke andre aktiviteter, der man virkelig føler seg vel. Det er også viktig å vite at de vil gjøre sitt til at reisene blir tilpasset de personlige ønskene.

Sammendrag

Når snøen laver ned vil du helst komme deg bort for å spille golf. Det er lite som taler for det midt i desember.

Det er allerede mange som velger å gjøre det til en årlig begivenhet, der man fra første stund blir behandlet som eksklusive gjester. Oppleggene er skreddersydd og tilbakemeldingene er solklare.

Hit vil vi komme tilbake igjen!

Internett flommer over av tilbud, og i vår mening er tilbudene gode og vel så det. Det er helt klart golfreiser i forskjellige prisklasser, så velg en reise som passer budsjettet for minnerike slag på golfbaner man bare kan drømme om her hjemme.