Golf på TV

Er det egentlig sesonger i golf? Eller er det ikke sånn at det går en turnering et eller annet sted rundt om i verden nesten kontinuerlig? Vil du få med deg de aller beste proffene når de slår av gårde golfballer fra tee til green med forskjellige køller?

Da er golf på TV noe for deg!

Golf på TV fins på en rekke kanaler og live-strømmetjenester. Derfor er utvalget godt for dem som vil følge med når de store turningene går av stabelen.

Det mest naturlige er å bruke Eurosport her i Norge. La oss se hva de har å tilby.

Golf på Eurosport

Golfsendinger på Eurosport er nokså vanlige. I mylderet av idretter er golf en av de sportene som har sin egen fane. Og det er spesielt PGA Touren som følges tett her. Og det er på en flunkende ny plattform at Eurosport er i ferd med å etablere nye måter å følge live-streamet golf på TV.

Konseptet kalles bare GOLFTV, og det er her du må trappe opp for den eksklusive golfen. Husk at GOLFTV vil erstatte Eurosport Player. Ikke bare PGA Tour vil bli tilgjengelig her, men også Ladies European Tour og WEB.com Tour, for å nevne noe.

Og hvorfor er plattformen viktig? Jo, det er fordi den er tilgjengelig på alle enheter, fra bærbare PC og MAC-maskiner, iOS 10+ og Android 4.4+ og nettbrett av alle slag. Alle golfelskere kan glede seg, når og hvor de enn måtte befinne seg.

Noe for deg? Golf på TV hjemme i stua er ikke det dummeste når snøen laver ned.

Men det er også en helt annen grunn for at golf igjen er på kartet for sportsgale nordmenn Nå skal nemlig Viktor Hovland få prøve seg i verdens mest prestisjefylte golfturnering, PGA Tour. Hele 7 runder skal karen fra Oslo. Miklagard golfklubb representerer han, men når det er sagt, Hovland ble verdens beste amatørspiller i fjor. Er det noe mer å tenke på?

Bestill GOLFTV fra 59kr/mnd.

Man kan også se golf fra andre kanaler.

Viasat Golf

Det som er bra med å se golf på Viasat er at her får man med norske golfeksperter i panelet. Og det er litt av noen turneringer de har foran seg. Vi nevner LPGA, Ryder Cup og World Major bare for å føle litt på stemningen.

Viasat har mye sport på programmet, noe som fyller på spenningen for dem som liker sport på TV. Vil du se en hel golfturnering fra start til slutt, så kan du det nå med Viasat Golf.

For å få mer informasjon om sendetider, nyheter og resultater kan man følge dem på sosiale medier også. Dedikert golf-fan? Ja da bør du skaffe deg Viasat Golf.

Hvorfor se Golf på TV?

Bør du ikke heller komme deg ut på greenen for å se om du klarer cutten?

Vel, det er ganske sikkert at du også har litt tid til den beste golfen på TV. For her vil man garantert få slag fra de råeste spillerne som Dustin Johnson, Rory Mcllroy, Tiger Woods, Rickie Fowler også videre.

Og hvordan kan våre nærmeste naboer gjøre det, slik som Alex Noren og Lucas Bjerregaard?

Kan du se hvordan teknikken til en spiller er annerledes enn en annen? Bruker de klassiske slag eller moderne slag? Eller en versjon av dem begge?

Hvilke klesmerker er representert på golfbanen? Og hvem spiller med 6-jern på fairway og hvem bruker en driver?

Det er vel nå fastsatt at golf er like bra på TV eller live-kanal, og det beste av alt, du kan få med deg alt hvor enn du er.